Ännu en Husqvarna-återförsäljare

Upptäck Husqvarnas produkter live

Det finns ett stort antal Husqvarna-återförsäljare ute på marknaden, det är inte lätt att veta vilken som kan ge dig bästa möjliga service och råd. Vi har varit runt bland olika butiker som är återförsäljare av Husqvarnas maskiner, där vi har undersökt vilka som gav bäst möjliga service.

  • Har de en stor kunskap inom åmrådet?
  • Är de trevliga?
  • Hur ser prisbilden ut?
  • Har de extra tjänster som kompletterar maskinerna?

Detta är frågor som vi undersökte när vi var ute efter den bästa återförsäljaren kring Jönköping och Huskvarna. Vi fick i stort sett ett bra bemötande av samtliga butiker vi var ute och undersökte i. De var hjälpsamma och gav oss bra råd i deras utbud av trädgårdsmaskiner.

Husqvarna Center fick högt betyg

Den butik och återförsäljare som vi blev mest imponerade av var Husvarna Center, som har en butik utanför Jönköping. De var väldigt tillmötesgående, hjälpsamma och kunniga inom samtliga trädgårdsmaskiner vi frågade frågor om. De hade flera tillvals-tjänster som man kunde komplettera sina maskiner med. till exempel har de en service-hörna där man kan lämna in en trasig trädgårdsmaskin för att få den reparerad. Besök gärna denna kunniga butik nästa gång ni ska köpa en maskin ifrån Husqvarna.

Besök Husqvarna-center.se för att se deras utbud.


Publicerat

i

av

Etiketter: